Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD
Microsoft SQL Server 2016 Standard SQL Server 2016 Standard podjetjem zagotavlja zanesljivo, skalabilno in hibridno platformo podatkovne zbirke za ustvarjanje inteligentnih in kritičnih aplikacij, saj ta izdaja vsebuje vse potrebne...
326,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2016 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2016 Standard 2-Core Izdaja SQL Server 2016 Standard 2-Core zagotavlja podjetjem zanesljivo skalabilno in hibridno platformo relacijskih podatkovnih zbirk za izdelavo inteligentnih aplikacij za namizje, strežnik in...
1.527,90 € *

Microsoft SQL Server 2016: Zmogljiva podatkovna platforma za podjetja

Uvod v strežnik SQL Server 2016

Z izdajo strežnika Microsoft SQL Server 2016 so bili postavljeni novi standardi na področju sistemov za upravljanje podatkov v podjetjih. Ta izdaja združuje napredno analitiko, robustno optimizacijo delovanja in varnostne funkcije brez primere, da bi zagotovila zanesljivo podatkovno platformo za ključne poslovne aplikacije.

Kaj je novega v strežniku SQL Server 2016?

SQL Server 2016 uvaja inovativne funkcije, ki bodo koristile organizacijam vseh velikosti. Te vključujejo izboljšane tehnologije v pomnilniku, izboljšane varnostne ukrepe, kot je Always Encrypted, in tesnejšo integracijo naprednih analitičnih orodij.

Osnovne značilnosti strežnika SQL Server 2016

Zmogljivost in razpoložljivost

In-Memory OLTP

SQL Server 2016 razširja zmogljivosti in-memory OLTP, ki revolucionarno povečujejo hitrost obdelave transakcijskih operacij podatkovnih zbirk, saj omogočajo obdelavo v glavnem pomnilniku.

Visoka razpoložljivost AlwaysOn

Izboljšave funkcije AlwaysOn zagotavljajo izboljšane rešitve za visoko razpoložljivost in obnovitev po nesreči, ki zagotavljajo, da so ključne aplikacije in podatki vedno na voljo.

Preboj na področju varnosti

Vedno šifrirano

S funkcijo Always Encrypted ponuja SQL Server 2016 prebojno varnostno tehnologijo, ki šifrira občutljive podatke v mirovanju in pri prenosu, ne da bi bilo treba spreminjati kode aplikacij.

Varnost na ravni vrstic

Funkcija Row-Level Security omogoča določanje pravic dostopa do posameznih podatkovnih zapisov, s čimer se uresničuje natančen nadzor nad vidnostjo podatkov v zbirki podatkov.

Napredna analitika

Integrirane storitve R

Z integracijo R, jezika in okolja za statistične izračune in grafiko, je mogoče obsežne analize izvajati neposredno na podatkovni platformi, ne da bi bilo treba prenašati podatke.

PolyBase

PolyBase omogoča enostavno upravljanje in poizvedovanje po relacijskih in nerelacijskih podatkih s T-SQL, kar pomeni poenostavljeno obdelavo podatkov v Hadoopu ali Azure Blob Storage.

Povzetek: Zakaj izbrati SQL Server 2016?

Microsoft SQL Server 2016 je celovita podatkovna platforma, ki ponuja visoko zmogljivost, napredno varnost in globoke analitične zmogljivosti. Z njeno pomočjo lahko organizacije hitreje sprejemajo odločitve, ki temeljijo na podatkih, hkrati pa zagotavljajo varnost in celovitost svojih podatkov. Ker je SQL Server 2016 preizkušena rešitev, ki se nenehno posodablja, ostaja zanesljiva izbira za številne organizacije tudi po izidu novejših različic.

S svojo zmožnostjo učinkovitega upravljanja velikih količin podatkov in podpore zapletenim nalogam analize podatkov je SQL Server 2016 hrbtenica številnih informacijskih sistemov po vsem svetu. Za organizacije, ki iščejo preverjeno, varno in zmogljivo rešitev za upravljanje podatkov, ostaja SQL Server 2016 dobra izbira.

kategorije