Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2019 STANDARD
Microsoft Office Mac 2019 Standard - preizkušena programska oprema za poslovne uporabnike Office 2019 za macOs je najnovejša različica Microsoftove preizkušene programske opreme za produktivno delo - z zmogljivimi, vsestranskimi programi...
89,90 € *

Office 2019 za Mac: zanesljiva pisarniška programska oprema za uporabnike Apple

V kategoriji Office 2019 za Mac vam predstavljamo najnovejšo različico Microsoftove preizkušene pisarniške programske opreme, ki je bila razvita posebej za operacijske sisteme Mac. V tem članku je podan celovit pregled paketa Office 2019 za Mac in predstavljeno, zakaj je ta paket odlična izbira za uporabnike računalnikov Mac, ki potrebujejo zmogljive pisarniške programe.

Kaj ponuja Office 2019 za Mac?

Znane aplikacije v vrhunski obliki

Office 2019 za Mac vključuje zaupanja vredne aplikacije, kot so Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Outlook, v svoji najboljši obliki. Te aplikacije so bile posebej optimizirane za platformo Mac in zagotavljajo brezhibno uporabniško izkušnjo.

Naročnina ni potrebna

Ena najpomembnejših značilnosti paketa Office 2019 za Mac je, da vam ni treba plačevati mesečne naročnine. Programsko opremo kupite enkrat in jo uporabljate trajno.

Izboljšana zmogljivost in stabilnost

Office 2019 za Mac ponuja izboljšano zmogljivost in stabilnost. Aplikacije delujejo nemoteno in zagotavljajo konsistentno delovno okolje.

Zakaj izbrati Office 2019 za Mac?

Brezhibna integracija v okolje Mac

Office 2019 za Mac se brezhibno vključuje v okolje Mac in uporablja funkcije, značilne za Mac. Uporabniški vmesnik je intuitiven in uporabniku prijazen

Največji nadzor nad zaščito podatkov

Z Office 2019 za Mac ohranite popoln nadzor nad svojimi podatki, saj se vam ni treba zanašati na shranjevanje v oblaku. Vaše datoteke ostanejo na varnem v vašem Macu.

Stalna podpora in posodobitve

Microsoft zagotavlja stalno podporo in posodobitve za Office 2019 za Mac, da bi zagotovil nemoteno delovanje programske opreme in njeno varnost.

Zaključek

Office 2019 za Mac je idealna rešitev pisarniške programske opreme za uporabnike Maca, ki potrebujejo zmogljive in poznane aplikacije. Z izboljšano zmogljivostjo, stabilnostjo in brezhibno integracijo v okolje Mac ponuja Office 2019 za Mac prvovrstno rešitev za tiste, ki želijo povečati svojo produktivnost.

Ne glede na to, ali ste študent, strokovnjak ali ustvarjalec, vam Office 2019 za Mac omogoča učinkovito ustvarjanje dokumentov, predstavitev in preglednic v računalniku Mac. Investirajte v Office 2019 za Mac in izkoristite številne prednosti te zanesljive in uporabniku prijazne pisarniške programske opreme. Ohranite popoln nadzor nad svojimi podatki in dostopajte do znanih aplikacij, da optimizirate svoje delovne procese in delate učinkoviteje.

kategorije