Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE MAC 2021 STANDARD
Microsoft Office Standard 2021 za Mac MS Office 2021 Standard for Mac je trenutno najnovejša izdaja preizkušene Microsoftove pisarniške programske opreme za računalnike Apple, ki je na voljo tudi za prenos. Uporabniki imajo tako ponovno...
162,90 € *

Office 2021 za Mac: zmogljiva pisarniška programska oprema za uporabnike Apple

V kategoriji Office 2021 za Mac vam predstavljamo najnovejšo različico preizkušene Microsoftove pisarniške programske opreme za operacijske sisteme Mac. V tem članku je podan celovit pregled paketa Office 2021 za Mac in prikazano, zakaj je ta paket odlična izbira za uporabnike Maca, ki iščejo zmogljive pisarniške programe.

Kaj ponuja Office 2021 za Mac?

Znane aplikacije v vrhunski obliki

Office 2021 za Mac vključuje preizkušene aplikacije, kot so Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Outlook, v svoji najboljši obliki. Te aplikacije so bile posebej optimizirane za platformo Mac in zagotavljajo brezhibno uporabniško izkušnjo.

Nove funkcije in izboljšave

S paketom Office 2021 za Mac imate dostop do novih funkcij in izboljšav, ki bodo povečale vašo produktivnost. Office 2021 za Mac ponuja številne novosti, od izboljšanih predstavitvenih funkcij do izboljšanih analiz podatkov.

Zakaj izbrati Office 2021 za Mac?

Brezhibna integracija v okolje Mac

Office 2021 za Mac je zasnovan tako, da se brez težav vključi v okolje Mac. Aplikacije se vizualno prilagajajo in uporabljajo funkcije, značilne za Mac.

Naročnina ni potrebna

V nasprotju z naročninami na Office vam za Office 2021 za Mac ni treba plačevati redne mesečne naročnine. Programsko opremo kupite enkrat in jo uporabljate trajno.

Največji nadzor nad zaščito podatkov

S programom Office 2021 za Mac imate popoln nadzor nad svojimi podatki, saj se vam ni treba zanašati na shranjevanje v oblaku. Vaše datoteke ostanejo na varnem v računalniku Mac.

Zaključek

Office 2021 za Mac je idealna pisarniška programska rešitev za uporabnike Maca, ki potrebujejo zmogljive in poznane aplikacije. Z novimi funkcijami, izboljšano zmogljivostjo in brezhibno integracijo v okolje Mac ponuja Office 2021 za Mac najboljšo rešitev v svojem razredu za tiste, ki želijo povečati svojo produktivnost.

Ne glede na to, ali ste študent, strokovnjak ali ustvarjalec, vam Office 2021 for Mac omogoča učinkovito ustvarjanje dokumentov, predstavitev in preglednic v računalniku Mac. Investirajte v Office 2021 za Mac in izkoristite številne prednosti te zmogljive in za uporabo preproste pisarniške programske opreme. Povečajte svojo produktivnost in imejte popoln nadzor nad svojimi podatki, hkrati pa dostopajte do znanih in izboljšanih aplikacij.

kategorije