Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE MICROSOFT OFFICE 2007 ENTERPRISE
Pri nas lahko kupite poceni Microsoft Office 2007 Enterprise - kot prenos polne različice ESD! Tukaj je nekaj informacij o Microsoft Office 2007 Enterprise kot spletni prenos MLK v nemščini in številnih drugih jezikih: Informacije o...
26,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2007 STANDARD
Tukaj je nekaj informacij o Microsoft Office 2007 Standard kot spletni prenos MLK v nemščini in številnih drugih jezikih: Informacije o izdelku: Microsoft Office 2007 Standard je na voljo od junija 2007 in omogoča neprekinjeno...
13,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2007 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2007 Professional Plus - vse aplikacije za poslovne strokovnjake v enem paketu kot ena licenca MS Office 2007 - in z njim tudi izdaja 2007 Professional Plus - predstavlja mejnik v zgodovini paketov Office: V primerjavi s...
21,90 € *

Office 2007: preizkušena pisarniška programska oprema za učinkovite delovne postopke

V kategoriji Office 2007 vam predstavljamo zanesljivo Microsoftovo pisarniško programsko opremo, ki je še danes odlična rešitev za vaše delovne zahteve. V tem članku vam ponujamo temeljit pregled paketa Office 2007 in pojasnjujemo prednosti tega preizkušenega paketa za vašo produktivnost in učinkovitost.

Kaj ponuja Office 2007?

Znane aplikacije v najboljši možni meri

Office 2007 vključuje znane aplikacije, kot so Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Outlook, v najboljši možni obliki. Te aplikacije so bile optimizirane, da vam omogočajo nemoteno in učinkovito delo.

Učinkovito delo z novim menijem "Ribbon"

Ena najpomembnejših novosti v paketu Office 2007 je meni "Ribbon", ki omogoča intuitivno in uporabniku prijazno navigacijo po aplikacijah. Z njim je veliko lažje najti ukaze in funkcije.

Zakaj izbrati Office 2007?

Enkratni nakup, dolgoročna uporaba

S paketom Office 2007 opravite enkratni nakup in ga lahko uporabljate neomejeno dolgo, ne da bi morali plačevati mesečne naročnine.

Popolna združljivost s starejšimi oblikami datotek

Office 2007 ponuja popolno podporo starejšim oblikam datotek, zato lahko brez težav dostopate do prejšnjih dokumentov in delate z njimi.

Stabilnost in zanesljivost

Za Office 2007 sta značilna stabilnost in dosleden uporabniški vmesnik brez stalnih prekinitev zaradi posodobitev in sprememb.

Zaključek

Office 2007 je idealna izbira za vse, ki iščejo preverjeno in zanesljivo pisarniško programsko rešitev, ne da bi se morali zavezati k rednim naročninam. Z znanimi aplikacijami, uporabniku prijaznim menujem ribbon in stabilnim delovnim okoljem ponuja Office 2007 prvovrstno rešitev za vse, ki želijo povečati svojo produktivnost.

Ne glede na to, ali ste študent, strokovnjak ali lastnik podjetja, vam Office 2007 ponuja orodja, ki jih potrebujete za učinkovito delo in ustvarjanje profesionalnih dokumentov, predstavitev in preglednic. Investirajte v Office 2007 in izkusite preverjeno zmogljivost in zanesljivost tega izjemnega paketa pisarniških programov.

Office 2007 vam omogoča, da svoje delo opravljate učinkovito, hkrati pa ohranjate popoln nadzor nad svojimi podatki. To je stroškovno učinkovita in stabilna rešitev za tiste, ki iščejo preizkušeno pisarniško programsko opremo brez naročnine. Povečajte svojo produktivnost in investirajte v Office 2007 ter izkoristite znane aplikacije in številne prednosti te zanesljive pisarniške programske opreme.

kategorije