Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS MICROSOFT OFFICE 2021 PROFESSIONAL PLUS
Microsoft Office 2021 Professional Plus - nepogrešljiv za poslovne strokovnjake Najnovejša različica vsestranskega pisarniškega paketa Microsoft Office , ki se uporablja po vsem svetu, ponuja profesionalnim uporabnikom v podjetjih in...
180,90 € *
MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD MICROSOFT OFFICE 2021 STANDARD
Microsoft Office 2021 Standard - nepogrešljiva poslovna programska oprema za podjetja in samozaposlene Najnovejša različica pisarniškega paketa Microsoft Office 2021 Standard Edition profesionalnim uporabnikom v podjetjih in...
166,90 € *

Pisarna 2021: nove funkcije in prednosti za učinkovito delo

V kategoriji Office 2021 boste našli najnovejšo različico priljubljenega paketa Microsoft Office, ki je polna zanimivih izboljšav in funkcij. V tem članku vam bomo predstavili celovit pregled paketa Office 2021 in vam pokazali, kako vam lahko ta posodobljeni paket pomaga optimizirati vaše delovne procese.

Kaj ponuja Office 2021?

Aktualne aplikacije v najboljši možni meri

Paket Office 2021 vključuje preizkušene aplikacije, kot so Microsoft Word, Excel, PowerPoint in Outlook, ki so v najnovejši različici še zmogljivejše in uporabniku prijaznejše.

Izboljšano sodelovanje in povezljivost

Posodobljeni paket ponuja izboljšana orodja za sodelovanje, s katerimi bo sodelovanje pri pripravi dokumentov in predstavitev potekalo brez težav. Office 2021 je tudi optimalno povezan z oblakom, zato lahko do svojih datotek dostopate od koder koli.

Zakaj preiti na Office 2021?

Posodobljene varnostne funkcije

Office 2021 ponuja izboljšano varnost za vaše dokumente in podatke, da bi vaše delo zaščitili pred grožnjami.

Izboljšana zmogljivost in zanesljivost

Najnovejša različica paketa Office je bila zasnovana za največjo zmogljivost in zanesljivost, kar vam zagotavlja nemoteno delo.

Najnovejše funkcije in inovacije

Office 2021 vključuje nove funkcije in izboljšave, ki optimizirajo vaš način dela in vam pomagajo pri večji učinkovitosti.

Zaključek

Office 2021 je idealna izbira za vse, ki iščejo najnovejše in najboljše aplikacije Office. Z izboljšano zmogljivostjo, izboljšanimi varnostnimi funkcijami in novimi načini sodelovanja ima ta paket vse, kar potrebujete za učinkovitejše in produktivnejše delo. Preklopite na Office 2021 in izkusite prednosti najnovejše generacije paketa Office.

Še več, Office 2021 ponuja prilagodljivost, ki jo potrebujete. Paket lahko uporabljate v različnih napravah, vključno s sistemi Windows in Mac, zaradi česar je vaš način dela še bolj vsestranski. Posodobljene aplikacije so popolnoma prilagojene zahtevam sodobnega delovnega sveta, ne glede na to, ali delate od doma, v pisarni ali na poti.

Še ena velika prednost paketa Office 2021 je dolgoročnejša podpora. Microsoft je napovedal, da bo to različico podpiral vsaj do leta 2030, kar pomeni, da lahko računate na dolgoročno zanesljivost in redne posodobitve.

Na splošno Office 2021 ponuja neprekosljivo kombinacijo preizkušenih aplikacij, sodobnih funkcij in izboljšane varnosti. Če želite povečati svojo delovno storilnost in hkrati ostati na tehnološkem vrhu, je Office 2021 prava izbira za vas. Preklopite še danes in izkusite, kako lahko ta paket revolucionarno spremeni vaš način dela.

kategorije