Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT EXCEL MAC 2021 MICROSOFT EXCEL MAC 2021
Microsoft Excel 2021 za Mac kot praktična licenca za enega uporabnika Microsoft Excel je neprekosljiva programska oprema za preglednice za izvajanje zapletenih matematičnih in komercialnih izračunov. Trenutna različica 2021 za Mac ima...
85,90 € *
MICROSOFT EXCEL MAC 2016 MICROSOFT EXCEL MAC 2016
Microsoft Excel za Mac 2016 - učinkovit program za preglednice za macOS Excel 2016 , klasični program za preglednice za številne računske operacije, je za Mac na voljo tudi kot samostojni program. Čeprav ta najnovejša različica programa...
50,90 € *
MICROSOFT EXCEL MAC 2019 MICROSOFT EXCEL MAC 2019
Microsoft Excel 2019 za Mac kot priročna licenca za enega uporabnika Microsoft Excel je doslej neprekosljiva programska oprema za preglednice, s katero je mogoče izvajati zapletene matematične in komercialne izračune. Tudi trenutna...
63,90 € *

Microsoft Excel za Mac: Popolne preglednice v napravi Apple

Preberite, kako lahko z Microsoft Excelom za Mac pametno urejate podatke, izvajate zapletene izračune in ustvarjate smiselne grafe. V tem članku boste spoznali funkcije in možnosti najnovejše različice programa Microsoft Excel za Mac, s katerimi lahko optimizirate svoje delovne postopke.

Uporabniški vmesnik in učinkovito upravljanje podatkov

Uporabniški vmesnik programa Microsoft Excel za Mac je uporabniku prijazen in učinkovit. Z intuitivnimi meniji in orodnimi vrsticami lahko brez težav ustvarjate in oblikujete tabele. Optimizirano upravljanje podatkov vam omogoča, da številke in informacije predstavite na strukturiran način.

Formule in funkcije

Raziščite svet formul in funkcij v programu Microsoft Excel za Mac. Izračune in analize lahko avtomatizirate z uporabo različnih vnaprej določenih funkcij. Inteligentno samodejno dokončanje vam pomaga vnašati formule brez napak in prihraniti čas.

Diagrami in vizualizacija podatkov

Ustvarite impresivne grafikone in grafe za vizualizacijo podatkov. Microsoft Excel za Mac ponuja široko paleto vrst grafov, ki vam pomagajo jasno in privlačno predstaviti podatke. Funkcija povleci in spusti omogoča enostavno ustvarjanje in prilagajanje grafov.

Sodelovanje in integracija v oblak

Izkoristite prednosti brezhibnega sodelovanja z integracijo programa Microsoft Excel za Mac z oblakom Microsoft 365. Delite delovne zvezke s sodelavci v realnem času in sledite spremembam. Integracija v oblak vam omogoča tudi dostop do podatkov iz različnih naprav.

Učinkovito upravljanje podatkov

Učinkovito upravljajte svoje podatke z zmogljivimi funkcijami programa Microsoft Excel za Mac. Podatke razvrščajte, filtrirajte in razvrščajte v skupine, da hitro najdete ustrezne informacije. Funkcija PivotTable vam omogoča izvajanje zapletenih analiz podatkov in pridobivanje pomembnih vpogledov.

Posodobitve in podpora

Poskrbite, da bo Microsoft Excel za Mac posodobljen, tako da redno preverjate posodobitve. Programska oprema se nenehno izboljšuje, da vam zagotovi najboljše funkcije in zmogljivost. Če imate vprašanja ali težave, vam je Microsoftova služba za pomoč uporabnikom pripravljena takoj pomagati.

Na splošno je Microsoft Excel za Mac zmogljiva platforma za preglednice, zasnovana posebej za potrebe uporabnikov računalnikov Mac. S številnimi funkcijami in uporabniku prijaznim vmesnikom je idealna rešitev za učinkovito upravljanje podatkov in ustvarjanje smiselnih poročil.

kategorije