Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT WORD MAC 2021 MICROSOFT WORD MAC 2021
Microsoft Word 2021 za Mac kot samostojni program Word 2021 za Mac je najnovejša različica Microsoftove klasične programske opreme za urejanje besedil, ki se pogosto uporablja tudi v računalnikih Apple. Vsestranski pisarniški program...
85,90 € *
MICROSOFT WORD MAC 2016 MICROSOFT WORD MAC 2016
Microsoft Word za Mac 2016 - učinkovit urejevalnik besedil za macOS Word je klasični in neprekosljivi program za urejanje besedil, ki ga cenijo ne le uporabniki računalnikov PC, temveč tudi uporabniki računalnikov Mac. Njegove obsežne...
50,90 € *
MICROSOFT WORD MAC 2019 MICROSOFT WORD MAC 2019
Samostojni program Microsoft Word 2019 za Mac Word 2019 za Mac je najnovejša različica Microsoftove klasične programske opreme za urejanje besedil, ki se pogosto uporablja tudi v računalnikih Apple. Vsestranski program Office ponuja...
63,90 € *

Microsoft Word za Mac: Učinkovita obdelava besedil

Microsoft Word za Mac ponuja brezhibno in zmogljivo rešitev za obdelavo besedil, ki je posebej optimizirana za okolje macOS. Preberite, kako kar najbolje izkoristiti Microsoft Word za Mac za učinkovito ustvarjanje in urejanje dokumentov.

Uporabniški vmesnik programa Microsoft Word za Mac

Uporabniški vmesnik programa Microsoft Word for Mac je intuitivno zasnovan in omogoča nemoteno navigacijo. Menijevska vrstica, orodna vrstica in postavitev strani so usklajeno razporejeni tako, da zagotavljajo uporabniku prijazen dostop do vseh funkcij.

Ustvarjanje in oblikovanje dokumentov

Z zmogljivimi funkcijami programa Microsoft Word for Mac enostavno ustvarite profesionalne dokumente. Z možnostmi oblikovanja oblikujte besedilo, urejajte odstavke in vstavljajte večpredstavnostne elemente. Intuitivno povleci in spusti omogoča enostavno urejanje slik in grafik.

Sodelovanje in integracija v oblak

Microsoft Word za Mac olajša sodelovanje z brezhibno integracijo z oblakom Microsoft 365. Dokumente lahko v realnem času delite s sodelavci in sodelujete pri projektih. Samodejna sinhronizacija zagotavlja, da vedno uporabljate najnovejšo različico dokumenta.

Nasveti za učinkovito delo

Če želite povečati svojo produktivnost, uporabite bližnjice v programu Microsoft Word for Mac. Bližnjice olajšajo odpiranje menijev in izvajanje ukazov. S funkcijo samodejnega shranjevanja zagotovite, da je vaše delo vedno zaščiteno.

Vključevanje razširitev in dodatkov

Z uporabo razširitev in dodatkov prilagodite svojo izkušnjo v programu Microsoft Word. Te lahko prenesete s platforme Microsoft Store in ponujajo dodatne funkcije za optimizacijo vaših delovnih postopkov.

Najnovejše posodobitve in podpora

Poskrbite, da bo Microsoft Word za Mac posodobljen, tako da redno preverjate posodobitve. Vgrajeni mehanizem za posodobitve zagotavlja, da boste vedno imeli koristi od najnovejših funkcij in izboljšav. Če imate vprašanja ali težave, vam je na voljo Microsoftova služba za pomoč uporabnikom, ki vam nudi hitro in učinkovito podporo.

Na splošno Microsoft Word for Mac ponuja celovito rešitev za obdelavo besedil, ki optimalno izpolnjuje potrebe uporabnikov računalnikov Mac. Z integracijo storitev v oblaku, možnostmi sodelovanja in uporabniku prijaznimi funkcijami je idealna izbira za vse, ki želijo delati profesionalno in učinkovito.

kategorije