Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2017 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2017 Enterprise 2-Core SQL Server 2017 Enterprise Edition večjim organizacijam zagotavlja zmogljivo novejšo različico Microsoftove preizkušene relacijske podatkovne platforme, ki združuje vse ključne zmogljivosti...
6.711,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Enterprise SQL Server 2022 Enterprise je najobsežnejša nova različica zanesljive relacijske podatkovne platforme iz Microsoft, ki podjetjem in organizacijam zagotavlja vse funkcije podatkovne zbirke ter analize...
9.485,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2022 Standard 2 Core SQL Server 2022 Standard iz Microsoft je najnovejša različica te zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki uporabnikom zagotavlja vse potrebne funkcije podatkovne zbirke ter analize in...
2.475,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2022 STANDARD
Microsoft SQL Server 2022 Standard SQL Server 2022 Standard iz Microsoft je najnovejša različica te zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki uporabnikom zagotavlja vse potrebne funkcije podatkovne zbirke ter analize in poročanja,...
620,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD
Microsoft SQL Server 2019 Standard SQL Server 2019 Standard Edition je del najnovejše različice Microsoftovega sistema za upravljanje relacijskih podatkov; združuje vse pomembne funkcije zbirke podatkov, poročanja in analize, ki so...
442,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 STANDARD 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Standard 2-Core Izdaja SQL Server 2019 Standard 2-Core je trenutno najsodobnejša različica Microsoftove zanesljive relacijske podatkovne platforme, ki se uporablja po vsem svetu, saj zagotavlja vse trenutno...
1.842,90 € *
MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE MICROSOFT SQL SERVER 2019 ENTERPRISE 2-CORE
Microsoft SQL Server 2019 Enterprise 2-Core Izdaja SQL Server 2019 Enterprise 2-Core je trenutno najobsežnejša in najsodobnejša različica preizkušene Microsoftove relacijske podatkovne platforme; zagotavlja vse najnovejše funkcije...
7.321,90 € *
2 s spletne strani 2

Microsoft SQL Server: Osrednji steber sodobnega upravljanja podatkov

Pregled Microsoftovega strežnika SQL Server

Microsoft SQL Server je celovit, integriran sistem za upravljanje podatkov, ki organizacijam omogoča učinkovito shranjevanje, pridobivanje in analiziranje podatkov. Kot sistem za upravljanje relacijskih podatkovnih zbirk (RDBMS) zagotavlja platformo za upravljanje aplikacij podatkovnih zbirk na različnih ravneh velikosti organizacije.

Pomen strežnika SQL Server

SQL Server je znan po svoji zmogljivosti, razširljivosti in varnostnih funkcijah. Podpira transakcijsko obdelavo, aplikacije za poslovno obveščanje (BI) in analitiko v okoljih v oblaku in lokalnih okoljih.

Osnovne značilnosti Microsoftovega strežnika SQL Server

Zmogljivost in skalabilnost

Strežnik SQL Server je znan po visoki zmogljivosti in podpira od majhnih do velikih poslovnih sistemov. Ponuja napredne funkcije, kot sta tehnologija v pomnilniku in indeksi v skladišču stolpcev, ki omogočajo obdelavo velikih količin podatkov in hitre odzive na poizvedbe.

Napredna obdelava poizvedb

Zahvaljujoč napredni obdelavi poizvedb lahko strežnik SQL Server izvaja zapletene podatkovne operacije z optimizacijami za najboljšo zmogljivost izvajanja.

Varnost in skladnost

Microsoft daje velik poudarek varnosti in SQL Server to odraža z različnimi varnostnimi funkcijami, kot so šifriranje, varnost na ravni vrstic in zanesljive možnosti avtentikacije.

Funkcije za zaščito podatkov

S funkcijama Transparent Data Encryption in Always Encrypted strežnik SQL Server zagotavlja varnostne mehanizme, ki ščitijo občutljive podatke v mirovanju in pri prenosu.

Integracija poslovnih obveščevalnih podatkov

SQL Server zagotavlja poglobljeno integracijo BI, ki omogoča sprejemanje odločitev na podlagi podatkov, vse v istem okolju za upravljanje.

Storitve poročanja strežnika SQL Server (SSRS)

SSRS je sestavni del strežnika SQL Server, ki podpira poročanje in analitiko, s čimer organizacijam pomaga pridobiti vpogled v njihove podatke.

Uporaba strežnika SQL Server

Prilagodljivost z različnimi izdajami

SQL Server je na voljo v različnih izdajah, od Express za enostavne aplikacije do Enterprise za obsežne, strateške aplikacije za podjetja.

Integracija v oblak

Z možnostjo uporabe strežnika SQL Server v oblaku s storitvijo Azure SQL Microsoft ponuja brezhibno integracijo, ki omogoča prilagodljivost in razširljivost za organizacije vseh velikosti.

Microsoft SQL Server ostaja temeljni kamen v svetu upravljanja podatkov in analitike, saj nenehno spodbuja inovacije, hkrati pa ohranja znano in zanesljivo okolje. Besedilo te kategorije je namenjeno boljšemu razumevanju pomena strežnika SQL Server in tega, kako lahko vaši organizaciji pomaga pri upravljanju podatkov.

kategorije