Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

 • SW10400
 • 359-06322
 • Trajno veljaven
 • Vsi jeziki
 • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
2.067,90 € * 2.296,90 € * (9,97% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 25x User CAL
Sistem  SQL Server 
CAL User CAL
Obseg dobave ID licence + Avtentifikacijska koda 
Čas izvajanja Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki


Pri licenciranju Standard izdaje Microsoft SQL Server 2016 je poleg licence za strežnik potrebna tudi licenca za dostop do odjemalca za vsak User: SQL Server 2016 User CAL posameznemu registriranemu uporabniku dodeli pravice dostopa do ustreznega strežnika SQL . To je zato, ker v nasprotju z licenciranjem za izdajo v primeru licenciranja strežnika/CAL za strežnik SQL 2016 licenca strežnika ne vsebuje nobenih uporabniških pravic, zato jih je treba kupiti ločeno kot Server Core Standard User CAL tako da je določen uporabnik osebno pooblaščen za dostop do spletnega mesta SQL Server prek katere koli končne naprave.

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"

Kupite 25x uporabniški CAL za Microsoft SQL Server 2016 kot uporabljeno licenco

Pri licenciranju izdaje Standard strežnika Microsoft SQL Server 2016 je poleg strežniške licence za vsakega uporabnika potrebna tudi licenca za dostop do odjemalca: SQL Server 2016 User CAL; ta enemu registriranemu uporabniku podeljuje pravice dostopa do ustreznega strežnika SQL Server. Za razliko od osnovnega licenciranja za izdajo Standard namreč licenciranje strežnika/CAL za strežnik SQL 2016 ne vključuje uporabniških pravic, zato jih je treba kupiti ločeno v obliki uporabniškega dovoljenja CAL, da lahko določen uporabnik osebno pridobi dovoljenje za dostop do strežnika SQL prek katere koli končne naprave.

5 uporabniških licenc CAL za SQL Server 2016 kot rabljena programska oprema podjetja Wiresoft nima le ugodne cene v primerjavi z običajnimi ponudbami licenc CAL v trgovini s programsko opremo, temveč je na voljo tudi v paketu 25. Imajo enake funkcije kot običajne uporabniške licence za dostop do strežnika SQL Server 2016 iz uradnega Microsoftovega programa za izdajanje licenc.

Izkoristite vse prednosti strežnika MS SQL Server 2016 z uporabljenimi uporabniškimi licencami CAL

Izdaja Standardstrežnika SQL Server 2016 zagotavlja vse funkcije, potrebne za razvoj in upravljanje skalabilnih hibridnih platform podatkovnih zbirk. Poleg tega ta različica vsebuje tudi orodja, ki podpirajo tipične inteligentne kritične aplikacije na področju BI. Uporabniki z licenco User CAL lahko uporabljajo tudi ogrodje Apache Hadoop in integracijo v oblak, pa tudi R-analizo in dodatne možnosti poizvedb. SQL Server 2016 ponuja tudi izboljšane varnostne funkcije, ki podpirajo učinkovito in varno delovanje podjetja. Druge nove funkcije in optimizacije v programski opremi vključujejo:

 • Shramba stolpcev v pomnilniku, shramba poizvedb in časovne tabele za zgodovinjenje podatkov za večjo zmogljivost strežnika
 • Pospešeno izvajanje skript R prek storitev SQL Server R Services s statističnim jezikom R neposredno na strežniku SQL Server
 • Storitve matičnih podatkov omogočajo poenostavljeno upravljanje in zagotavljanje naborov matičnih podatkov
 • Varnost na ravni vrstice (RLS), vedno šifrirano in dinamično maskiranje podatkov zagotavljajo večjo varnost
 • Integracija podatkovnih zbirk Stretch razširja podporo v oblaku
 • Podprte so običajne rešitve OLAP (spletna analitična obdelava)
 • Storitve poročanja strežnika SQL Server omogočajo ustvarjanje poročil s številčnimi stranmi in mobilnih poročil
 • Analitične storitve zagotavljajo analitične podatke za poslovna poročila in poročila storitev poročanja
 • Uporaba baze PolyBase za poizvedbe Transact-SQL iz zunanjih virov podatkov
 • Transact-SQL povečuje zmogljivost strežnika SQL Server

Informacije o uporabljenih uporabniških licencah za strežnik SQL Server Standard-Edition 2016

Kot uporabljena programska oprema ima uporabniška licenca CAL podjetja Wiresoft enake pravice za uporabo funkcij izdaje strežnika SQL Server 2016 Standard kot "nova" licenca za odjemalski dostop: to je še posebej koristno za mala in srednje velika podjetja, pa tudi za večja podjetja, ki želijo svoj strežnik SQL uporabljati z licenciranjem strežnika/CAL, kjer so za uporabnike potrebne licence za odjemalski dostop.

Informacije o licenciranju strežnika/CAL za SQL Server 2016 Standard

Microsoftovi licenčni pogoji glede na izdajo ponujajo tudi alternativno možnost licenciranja strežnika SQL Server 2016 s strežniško licenco in uporabniškimi licencami CAL, kar se imenuje licenciranje strežnika/CAL. To združuje osnovno licenciranje strežnika SQL Server z licenciranjem posameznih uporabnikov ali končnih naprav. V različici licenciranja Server/CAL za izdajo Standard je tako za vsak posamezni strežnik, na katerem bo nameščena instanca strežnika SQL Server, najprej potrebna licenca Server License 2016; v njej vsebovane licence CAL imajo samo skrbniške pravice, tako da za uporabo storitev strežnika SQL Server vsak uporabnik potrebuje ločeno licenco za osebni dostop(User CAL), ki mora prav tako ustrezati vsaj enaki ali višji različici strežnika SQL Server.

Samo ta uporabniški licenčni list ima pravico do uporabe funkcij strežnika SQL Server različice 2016, ne vsebuje dodatne programske opreme, ki jo je treba še namestiti, temveč samo pravice dostopa za okolje odjemalec/strežnik strežnika SQL Server 2016.

Prednosti licenciranja strežnika SQL Server 2016 Standard z uporabniškimi licencami CAL

Z izbiro med osnovnim licenciranjem in licenciranjem uporabnikov (ali končnih naprav) na podlagi strežnika/CAL za Standard izdajo strežnika SQL Server 2016 Microsoft upošteva tista podjetja in organizacije, katerih strežnik SQL Server je manj zmogljiv. Dodatno licenciranje z licencami CAL za uporabnike je za te stranke bolj ekonomična možnost uporabe storitev strežnika SQL Server, saj je treba licenco za dostop do odjemalca kupiti le za toliko zaposlenih, kolikor jih dejansko potrebujejo. Microsoftov licenčni model ponuja dve vrsti licenc CAL za strežnik SQL Server 2016:

 • SQL Server 2016 User CAL: s tem dobite pravice dostopa do strežnika za namenskega uporabnika
 • SQL Server 2016 User CAL: s tem dobite pravice dostopa do strežnika za namensko končno napravo (osebni računalnik, prenosnik, tablični računalnik, telefon)

Upoštevajte združljivost različic uporabniških licenc CAL s strežnikom SQL Server 2016!

Uporabniški licenčnik CAL za strežnik SQL Server 2016 uporabniku ne omogoča le dostopa do strežnika SQL Server 2016, temveč tudi do starejših različic, kot je na primer 2014 (znižanje). Nasprotno pa tega uporabniškega dovoljenja CAL za strežnik SQL Server 2016 ni mogoče uporabiti za dostop do višje različice strežnika SQL Server, na primer 2019 (nadgradnja). Zato je treba pri nakupu uporabniških licenc CAL za strežnik SQL Server 2016 upoštevati združljivost med licenco za strežnik in licenco za dostop do odjemalca.

Kaj je treba upoštevati pri licenciranju strežnika SQL Server 2016 z uporabniškimi licencami CAL?

Kot je bilo že omenjeno, določen zaposleni prejme osebne pravice dostopa do strežnika SQL Server 2016 v poljubno izbrani končni napravi, ki podpira Windows, prek uporabniškega dovoljenja CAL. Ko je registracija uporabnika končana, je ni več mogoče spremeniti. Prav tako ni mogoče spremeniti vrste CAL iz User v User CAL ali obratno. Namen teh omejitev za licence CAL je preprečiti neustrezen dostop do strežnika SQL Server. Na ta način licenciranje strežnika/CAL zagotavlja tudi varnost podjetja in njegovih podatkov, saj so nepooblaščeni uporabniki ali uporabniki tretjih oseb izključeni.

Katere so prednosti uporabniškega dovoljenja CAL za strežnik SQL Server 2016?

Licenca uporabniškega dovoljenja CAL za strežnik SQL Server se po svojih funkcijah načeloma ne razlikuje od licence za dostop do odjemalca na podlagi naprave. Njihove prednosti so razvidne iz vrste dostopov do strežnika SQL Server, ki so značilni za podjetje, v katerem se uporablja strežnik SQL Server.

Čeprav je uporabniška licenca za strežnik SQL Server 2016 vezana izključno na eno osebo, omogoča prosto izbiro končne naprave, prek katere je mogoče dostopati v vsakem primeru, tudi če je to mogoče le iz enega osebnega računalnika ali podobnega.

V primerjavi z licenco CAL za naprave, ki je povezana s končno napravo, ponuja licenca User CAL za strežnik SQL Server drugačen obseg uporabe, saj je licencirani uporabnik manj lokalno vezan - če ima uporabljena končna naprava dostop do interneta. To pomeni, da lahko uporabnik dostopa do strežnika SQL tako na delovnem mestu v podjetju kot tudi zunaj njega prek prenosnika, tabličnega računalnika ali pametnega telefona - ne glede na to, ali je na službenem potovanju ali domaOffice.

Uporabljeni uporabniški licenčni zakupi za strežnik SQL Server 2016 tako omogočajo bolj prilagodljivo uporabo funkcij strežnika SQL Server, zlasti za tiste zaposlene, ki so redno na različnih lokacijah in se redno povezujejo s strežnikom s svojimi računalniki, saj z uporabniškim licenčnim zakupom vedno uporabljajo svoj osebni račun.

Zaključek

Zato se od primera do primera razlikuje, katera vrsta licence za dostop do odjemalca za strežnik SQL Server 2016 ponuja več prednosti v delovnem okolju. Odločitev o nakupu je odvisna od števila zaposlenih, ki uporabljajo strežnik SQL Server, glede na prevladujočo vrsto uporabe ustreznih končnih naprav: ko večina za dostop do strežnika SQL Server uporablja mobilni prenosni ali tablični računalnik ali različne računalnike na različnih delovnih postajah, uporabniške licence CAL ponujajo več prednosti. Vendar je treba, kot je navedeno zgoraj, odločitev o pravi vrsti licenciranja dostopa odjemalca sprejeti pred nakupom, saj uporabniške licence CAL za strežnik SQL Server 2016 ni mogoče prekvalificirati v licenco CAL za napravo ali obratno.

Uporabljene uporabniške licence CAL za Microsoft SQL Server 2016 so na voljo z eno licenco v spletni trgovini Wiresoft

Uporabniške licence CAL za MS SQL Server 2016 so v Wiresoftovi spletni trgovini na voljo kot uporabljena programska oprema že kot licenca za enega uporabnika - ker pri tem ne veljajo običajni predpisi o izdajanju licenc. Oznaka "Uporabljeno" ne pomeni slabše uporabnosti uporabniških licenc CAL, saj se programska oprema načeloma ne more izrabiti.

Informacije o uporabljenih uporabniških licencah CAL za strežnik SQL Server 2016

Uporabljene uporabniške licence CAL za SQL Server 2016 iz podjetja Wiresoft so tipične licence za dostop za uporabnike, kot so na voljo v Microsoftovem licenčnem programu; edina razlika med njimi je, da so bile del uporabniške licence za SQL Server 2016; prvi kupec, običajno podjetje, je Wiresoftu preprodal nepotrebne licence za dostop za posameznega uporabnika ali celo celotno licenco za količino. Licenca za količino je bila razpuščena in pretvorjena v posamezne licence, pri čemer so bili posamezni uporabniški licenčni računi CAL odslej označeni kot uporabljena programska oprema. Kljub oznaki "uporabljen" so ti uporabniški licenčni zakupi v celoti uporabni za strežnik SQL Server 2016, saj njihova funkcionalnost ali življenjska doba nista omejeni.

Kakšno varnost kupca ponuja uporabljena programska oprema za uporabniške licence CAL za strežnik SQL Server 2016?

Uporabniške licence CAL za strežnik SQL Server kot uporabljena programska oprema podjetja Wiresoft našim strankam ne ponujajo le cenovno ugodne alternative za licenciranje strežnika SQL Server, temveč so tudi varne! Kot kupec že prejmete en uporabniški licenčni izvod za Microsoft SQL Server 2016 ne le po nižji ceni v primerjavi z "neuporabljeno" novo programsko opremo, temveč lahko izkoristite tudi običajno varnost kupca s takojšnjim prenosom in takojšnjo aktivacijo licence z vključenim licenčnim ključem.

Ali so uporabljene licence CAL za strežnik SQL Server 2016 zakonite?

Licence za uporabniški dostop do strežnika SQL Server 2016, ki jih lahko kupite pri Wiresoftu, izvirajo iz zalog licenc organizacij in podjetij. Zato tudi za prodajo ali nakup velja veljavna jurisdikcija, ki izrecno dovoljuje trgovanje z rabljeno programsko opremo; to je bilo jasno potrjeno v več sodnih odločbah.

Za Wiresoftove stranke nakup uporabniških licenc CAL za SQL Server 2016 in drugih ponujenih licenc za dostop do odjemalcev kot uporabljene programske opreme, vključno z njihovo uporabo, zagotavlja tudi pravno varnost, saj niti Wiresoft niti vi kot stranka ne kršite pravnih predpisov. Poleg tega so uporabljene licence CAL zaradi popolnega dokazila o vseh prejšnjih kupcih s strani podjetja Wiresoft tudi revizijsko zanesljive!

Vaše prednosti pri nakupu rabljenih uporabniških licenc CAL za strežnik SQL Server 2016

Rabljena programska oprema podjetja Wiresoft našim strankam ponuja cenovno ugodno alternativo večini ponudb drugih ponudnikov - ne le za uporabniške licence CAL za strežnik SQL Server 2016, temveč tudi za druge licence za dostop. Predvsem ni omejitev glede števila potrebnih uporabniških licenc CAL v primerjavi z nefleksibilnimi stopnjami za licence za dostop odjemalcev, kar pomeni, da se lahko stroški za licenciranje strežnika zmanjšajo, saj se lahko natančno licencira dejanska uporaba storitev SQL Server.

V spletni trgovini Wiresoft boste v razdelku Uporabljene licence za dostop do programske opreme poleg uporabniških licenc CAL našli tudi licence CAL za naprave za strežnik SQL Server 2016 - vključno z drugimi različicami odjemalskih licenc za dostop do strežnika SQL in za druge Microsoftove strežnike, vključno z ustreznimi strežniškimi licencami. To vam omogoča poceni licenciranje obstoječega inventarja programske opreme, saj se izognete stroškom nabave nove strojne opreme in težavam z združljivostjo zaradi neenotnih različic programske opreme.

Poleg uporabniških licenc CAL lahko v Wiresoftovi trgovini s programsko opremo najdete tudi druge Microsoftove programske izdelke - s prednostmi Wiresoftove rabljene programske opreme. Če imate vprašanja o uporabniških licencah za strežnik SQL Server 2016 ali katerem koli drugem Microsoftovem izdelku, nas lahko kontaktirate prek klepeta, e-pošte ali telefona.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT SQL SERVER 2016 - 25 PACK USER CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije