Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 100 USER
Microsoft 365 Enterprise E3 - Celovita rešitev za vaše podjetje Microsoft 365 Enterprise E3 je celovit paket orodij za produktivnost in varnost, zasnovan posebej za podjetja. V tem članku boste izvedeli, zakaj je Microsoft 365 Enterprise...
41.245,90 € *
MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 25 USER MICROSOFT 365 ENTERPRISE E3 25 USER
Microsoft 365 Enterprise E3: Celovita produktivnost za vaše podjetje Microsoft 365 Enterprise E3 je celovit paket za produktivnost, ki je bil razvit posebej za podjetja. Ta paket vam omogoča dostop do širokega nabora aplikacij in...
10.311,90 € *

Microsoft 365: celovita platforma za produktivnost in sodelovanje

Microsoft 365 je celovit nabor aplikacij in storitev, posebej zasnovan za povečanje produktivnosti in sodelovanja v organizacijah. V tem besedilu si bomo ogledali najpomembnejše vidike storitve Microsoft 365.

Kaj je Microsoft 365?

Microsoft 365 je platforma v oblaku, ki vključuje širok nabor aplikacij in storitev, vključno z aplikacijami Office, e-pošto, shranjevanjem in deljenjem datotek, komunikacijskimi orodji in še veliko več. Ta paket uporabnikom omogoča, da do svojih delovnih orodij dostopajo od koder koli in nemoteno sodelujejo.

Prednosti storitve Microsoft 365

  • Večja produktivnost: Microsoft 365 omogoča dostop do znanih aplikacij Office, kot so Word, Excel in PowerPoint, ki jih je mogoče shraniti v oblak in uporabljati v različnih napravah. To omogoča nemoteno delo od koder koli.
  • Sodelovanje: Platforma spodbuja sodelovanje z orodji, kot je Microsoft Teams, ki olajšajo komunikacijo in izmenjavo informacij med člani ekipe.
  • Varnost in skladnost: Microsoft 365 ponuja napredne varnostne funkcije in orodja za zagotavljanje skladnosti, ki varujejo podatke in informacije ter izpolnjujejo zakonske zahteve.

Prilagodljivost in razširljivost

  • Prilagodljivost: Microsoft 365 ponuja različne naročniške načrte, ki ustrezajo različnim potrebam organizacij. Od malih podjetij do velikih korporacij: Microsoft 365 je prilagodljiv in prilagodljiv.
  • Razširljivost: Podjetja lahko po potrebi dodajajo ali odstranjujejo uporabniške licence in tako nadzorujejo stroške.

Microsoft 365 v praksi

Z Microsoftom 365 lahko podjetja:

  • Učinkovito komunicirati: platforma omogoča nemoteno komunikacijo prek e-pošte, klepeta in videokonferenc, kar olajša sodelovanje.
  • Sodelovati v realnem času: Uporabniki lahko skupaj delajo na dokumentih, spremljajo spremembe in zagotavljajo povratne informacije v realnem času.
  • Varen dostop od koder koli: Microsoft 365 omogoča varen dostop do delovnih orodij iz različnih naprav in lokacij, kar spodbuja prilagodljivost in mobilnost.

Na splošno Microsoft 365 ponuja celovito rešitev za organizacije, ki želijo povečati produktivnost, izboljšati sodelovanje in varno delo. S širokim naborom aplikacij in storitev, prilagodljivostjo in razširljivostjo je Microsoft 365 idealna izbira za sodobna delovna okolja.

kategorije