Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL MICROSOFT WINDOWS 8.1 PROFESSIONAL
Windows 8.1 Pro - zmogljiva različica inovativnega Microsoftovega operacijskega sistema kot uporabljena programska oprema Windows 8.1 Professional je prepričljiv odgovor Microsofta za vse uporabnike, ki niso bili zadovoljni s prejšnjo...
21,90 € *
MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE MICROSOFT WINDOWS 8.1 ENTERPRISE
Windows 8.1 Enterprise - kupite največjo učinkovitost z eno licenco Windows 8.1 Enterprise je najobsežnejša izdaja Microsoftovega operacijskega sistema različice 8.1 - ponuja temeljito prenovo prejšnje različice, hkrati pa ohranja njene...
34,90 € *

Windows 8.1: operacijski sistem za večjo učinkovitost in prijaznost do uporabnika

Windows 8.1 je Microsoftov operacijski sistem, ki v primerjavi s predhodnikom Windows 8 ponuja številne izboljšave in posodobitve. V besedilu te kategorije bomo izpostavili najpomembnejše funkcije in prednosti operacijskega sistema Windows 8.1.

Nove funkcije v sistemu Windows 8.1

  • Gumb Start in meni Start: V operacijskem sistemu Windows 8.1 se je vrnil priljubljeni gumb Start, ki omogoča lažjo navigacijo in dostop do programov. Izboljšan je bil tudi meni Start, ki omogoča boljši pregled in prilagodljivost.
  • Izboljšan uporabniški vmesnik: V sistemu Windows 8.1 je bil izboljšan uporabniški vmesnik, da bi bil uporabniku prijaznejši in učinkovitejši. Moderni uporabniški vmesnik (prej Metro) je bil optimiziran tako, da podpira uporabo zaslonov na dotik in tradicionalnih kombinacij miške in tipkovnice.
  • Več možnosti prilagajanja: Uporabniki imajo zdaj več nadzora nad prilagajanjem uporabniškega vmesnika. Na začetnem zaslonu lahko prestavijo ploščice, spremenijo velikost in prilagodijo barve svojim željam.

Večja učinkovitost in zmogljivost

Z operacijskim sistemom Windows 8.1 lahko uporabniki izkoristijo številne prednosti:

  • Hitrejše delovanje: Windows 8.1 ponuja izboljšano zmogljivost in hitrost sistema, kar skrajša odzivni čas pri zagonu aplikacij in preklapljanju med opravili.
  • Izboljšano iskanje: Funkcija iskanja je optimizirana, tako da lahko uporabniki hitro najdejo svoje datoteke, programe in nastavitve.
  • Več varnosti: Windows 8.1 ponuja izboljšane varnostne funkcije, vključno z Windows Defender Antivirus in SmartScreen, ki uporabnike ščitijo pred grožnjami.

Združljivost in posodabljanje

Windows 8.1 je smiselna izbira za tiste, ki iščejo stabilen in sodoben operacijski sistem. Ponuja podporo za širok nabor aplikacij in je združljiv z večino konfiguracij strojne opreme. Uporabniki operacijskega sistema Windows 8 se lahko brezplačno nadgradijo na Windows 8.1 in izkoristijo prednosti novih funkcij in izboljšav.

Na splošno Windows 8.1 ponuja poenostavljeno uporabniško izkušnjo, izboljšano zmogljivost in več možnosti prilagajanja. Je odlična izbira za uporabnike, ki dajejo prednost učinkovitosti in enostavnosti uporabe.

kategorije