Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE
   
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10533
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
12.601,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"

VMware vRealize Operations 7 Enterprise je celovita platforma za upravljanje operacij za sodobne podatkovne centre in oblake. Zagotavlja integrirano upravljanje zmogljivosti, zmogljivosti in konfiguracije v programsko opredeljenem podatkovnem središču. vRealize Operacije 7 zagotavljajo napredno analitiko za optimizacijo delovnih obremenitev za večjo učinkovitost in hitrejši prihod na trg.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise so zasnovane tako, da strankam pomagajo pri enostavnem upravljanju heterogenih okolij. Platforma zagotavlja uporabne vpoglede z možnostjo zbiranja podatkov iz različnih virov, vključno z VMware vSphere ® , Microsoft Hyper-V®, Amazon AWS, IBM SoftLayer®, OpenStack® oblaki in drugimi javnimi Cloud ponudniki. Ti vpogledi strankam omogočajo prepoznavanje težav, preden povzročijo motnje v poslovanju ali vplivajo na pogodbe o ravni Service (SLA).

Z izdajo vRealize Operations 7 Enterprise VMware nadaljuje svojo tradicijo zagotavljanja inovativnih izdelkov. Ta izdelek nadgrajuje uspeh svojih predhodnikov s še več funkcijami, ki podjetjem pomagajo izboljšati zmogljivost in razpoložljivost.

VMware vRealize Operations 7 Enterprise je celovita rešitev za upravljanje delovanja sodobnih podatkovnih centrov in oblakov. Zagotavlja inteligentno upravljanje zmogljivosti, zmogljivosti in konfiguracije v celotnem sklopu programsko opredeljene infrastrukture. S storitvijo vRealize Operations 7 Enterprise lahko optimizirate svoje virtualne stroje (VM), aplikacije in osnovno infrastrukturo ter tako zmanjšate stroške in povečate učinkovitost.

vRealize Operacije 7 Enterprise ima intuitiven uporabniški vmesnik, ki vam omogoča enostavno prepoznavanje in reševanje težav v okolju. Rešitev zagotavlja tudi napredno analitiko, ki omogoča poglobljen vpogled v stanje vaših virtualnih računalnikov, aplikacij, naprav za shranjevanje, omrežij in še več. Tako lahko sprejemate boljše odločitve o tem, kako upravljati infrastrukturo za optimalno zmogljivost in učinkovitost.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Ocene strank za "VMWARE vREALIZE OPERATIONS 7 ENTERPRISE"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.