Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10603
  • WS17-PLAY-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
110,90 € * 123,90 € * (10,49% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"

Odkrijte svet virtualizacije z VMware Workstation Player 17 za Windows

Uvod v program VMware Workstation Player 17

Dobrodošli v svetu virtualnih strojev! VMware Workstation Player 17 za Windows odpira vrata številnim možnostim za razvijalce, strokovnjake IT in začetnike. Ta zmogljiva programska oprema vam omogoča nastavitev in zagon virtualnih strojev v računalniku z operacijskim sistemom Windows, vse z intuitivnim uporabniškim vmesnikom.

Prilagodljivost in združljivost

Z VMware Workstation Player 17 lahko ustvarjate, zaganjate in delite virtualne stroje, ne glede na to, ali ste začetnik ali izkušen profesionalec. Zaradi širokega nabora podprtih operacijskih sistemov, vključno z operacijskimi sistemi Windows, Linux in drugimi, lahko prilagodljivo izberete okolje, ki najbolj ustreza vašim potrebam. Ne glede na to, ali želite preizkusiti aplikacije, razviti novo programsko opremo ali simulirati zapletena omrežja, VMware Workstation Player 17 ponuja prava orodja za vaše projekte.

Zmogljive funkcije za produktivnost in varnost

Delujte učinkoviteje s funkcijami, kot so posnetki, ki vam omogočajo, da zajamete stanje virtualnega stroja v določenem trenutku in ga po potrebi obnovite. Poleg tega VMware Workstation Player 17 zagotavlja varno okolje peskovnika, v katerem lahko testirate novo programsko opremo ali izolirano zaženete sumljive datoteke, ne da bi ogrozili gostiteljski operacijski sistem. Z možnostjo izolacije virtualnih strojev in nadzora omrežnih povezav lahko zaščitite svoje podatke in zasebnost, medtem ko opravljate svoje delo.

Brezhibna integracija in enostavna uporaba

Brezhibna integracija programa VMware Workstation Player 17 v vaše delovno okolje vam omogoča enostavno ustvarjanje, upravljanje in deljenje virtualnih strojev. Zaradi uporabniku prijaznega vmesnika in intuitivnih upravljalnih elementov lahko hitro začnete z delom in izkoristite vse možnosti virtualizacije, ne da bi vam bilo treba izvajati zapletene konfiguracije. S podporo za zaslone visoke ločljivosti in večmonitorske nastavitve lahko zlahka upravljate virtualne stroje in brez težav preklapljate med različnimi sistemi.

Izkusite prihodnost IT z VMware Workstation Player 17 za Windows in odkrijte novo dimenzijo prilagodljivosti, produktivnosti in varnosti. Povečajte učinkovitost, zmanjšajte tveganje in izkusite neomejene možnosti virtualizacije - vse to s programsko opremo, zasnovano posebej za vaše potrebe. Začnite še danes in se potopite v svet inovacij in možnosti!

Nadaljnje povezave do "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Ocene strank za "VMWARE WORKSTATION PLAYER 17 FOR WINDOWS"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije