Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10606
  • HZ8-STC-10
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
1.146,90 € * 1.274,90 € * (10,04% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"

VMware Horizon 8 Standard: prihodnost infrastrukture virtualnih namizij (VDI)

Z VMware Horizon 8 Standard vstopate v novo obdobje infrastrukture virtualnih namizij (VDI), ki bo revolucionarno spremenilo informacijsko tehnologijo v vašem podjetju. Ta zmogljiva rešitev zagotavlja celovito platformo za zagotavljanje, upravljanje in varovanje navideznih namizij in aplikacij ter vašim zaposlenim omogoča produktivno delo od koder koli in iz katere koli naprave.

Brezhibna uporabniška izkušnja

VMware Horizon 8 Standard zagotavlja brezhibno in dosledno uporabniško izkušnjo v vseh napravah. Z napredno tehnologijo virtualizacije namizij lahko uporabniki do svojih namizij in aplikacij dostopajo od koder koli, ne da bi pri tem ogrozili zmogljivost ali varnost. Ne glede na to, ali gre za odjemalca Windows, Mac, iOS ali Android, VMware Horizon 8 Standard zagotavlja gladko in intuitivno uporabniško izkušnjo.

Skalabilnost in prilagodljivost

Ena od izjemnih lastnosti VMware Horizon 8 Standard je njegova izjemna razširljivost in prilagodljivost. Ne glede na to, ali ste majhen oddelek ali velika organizacija, se VMware Horizon 8 Standard prilagodi vašim individualnim zahtevam. Z možnostjo hitrega in enostavnega skaliranja namizij in aplikacij lahko infrastrukturo virtualnih namizij enostavno prilagodite spreminjajočim se potrebam svoje organizacije.

Centralizirano upravljanje in varnost

VMware Horizon 8 Standard zagotavlja vmesnik za centralizirano upravljanje, ki skrbnikom omogoča učinkovito upravljanje in spremljanje infrastrukture virtualnih namizij. VMware Horizon 8 Standard zagotavlja vsa orodja, ki jih potrebujete za optimalno delovanje okolja, od zagotavljanja novih namizij in aplikacij do spremljanja zmogljivosti in varnosti. Poleg tega VMware Horizon 8 Standard zagotavlja najboljše varnostne funkcije v svojem razredu, ki ščitijo vaše podatke in aplikacije pred grožnjami ter zagotavljajo skladnost z zakonodajo.

Stroškovna učinkovitost in donosnost naložbe

S konsolidacijo namizne infrastrukture v VMware Horizon 8 Standard lahko dosežete znatne prihranke pri stroških in hkrati povečate donosnost naložb v IT (ROI). Z zmanjšanjem stroškov strojne opreme in obratovalnih stroškov, poenostavitvijo upravljanja in povečanjem produktivnosti zaposlenih lahko zmanjšate skupne stroške lastništva ter hkrati izboljšate zmogljivost in učinkovitost svoje infrastrukture IT.

Zaključek

VMware Horizon 8 Standard je idealna rešitev za organizacije, ki iščejo zmogljivo in prilagodljivo infrastrukturo virtualnih namizij (VDI). S svojimi izjemnimi funkcijami in vrhunsko tehnologijo je VMware Horizon 8 Standard prihodnost virtualizacije namizij in bo vaše podjetje popeljal v novo obdobje produktivnosti in učinkovitosti.

Še danes preverite, kako lahko VMware Horizon 8 Standard spremeni vaše podjetje.

Nadaljnje povezave do "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Ocene strank za "VMWARE HORIZON 8 STANDARD 10 CONCURRENT USER PACK"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije