Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10566
  • VS6-ESP-KIT-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
SOFTWARE DOWNLOAD + LIZENZ
2.801,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"

Stranke VMware bodo z veseljem izvedele, da je VMware izdal svoj najnovejši izdelek, vSphere 6 Essentials Plus Kit. Ta novi izdelek je nadgradnja prejšnje različice in strankam ponuja več funkcij in ugodnosti. Komplet vključuje licenco vSphere 6 Essentials Plus, enoletno podporo in naročninoServices ter kupon za 50-odstotni popust na usposabljanje. S to novo izdajo VMware še naprej ustvarja dodano vrednost za svoje stranke, saj zagotavlja inovativne izdelke, s katerimi je učinkovito vodenje podjetja lažje kot kdaj koli prej.

Nekatere ključne izboljšave v spletni stranivSphere 6 vključujejo:

-Izboljšana zmogljivost: ena od glavnih prednostnih nalog spletne strani VMware je bila v tej izdaji izboljšati zmogljivost. To je bilo doseženo z optimizacijo kodnih poti in povečanjem učinkovitosti pomnilnika.Poenostavljeno Management: Dodane so bile nove funkcije za poenostavitev upravljanja, vključno z integracijo PowerCLI s Windows Powershell 5.0, uporabniškim vmesnikom gostiteljaClient, ki temelji na HTML5, izboljšanimi funkcijami samodejne namestitve in drugimi.Izboljšana varnost: Ker je kršitev varnosti podatkov vedno več, je varnost pomembnejša kot kdaj koli prej. vSphere 6 ponuja večjo varnost s funkcijami, kot sta šifriranje virtualnih strojev in varno zagonsko delovanje.-Prilagodljivost: Najnovejša različica ponuja večjo prilagodljivost z izboljšavami, kot sta podpora za večje virtualne stroje (do 64 jeder) in virtualne trde diske s kapaciteto 2 TB."

Na splošno novi VMware vSphere 6 Essentials Plus kit ponuja bistvene izboljšave v primerjavi s prejšnjo različico z večjo zmogljivostjo, poenostavljeno Management, večjo varnostjo in večjo prilagodljivostjo. Če ste uporabnik spletne strani VMware, razmislite o nadgradnji na najnovejšo različico in izkoristite vse te izboljšave.

Iščete način, kako kar najbolje izkoristiti okolje VMware vSphere 6? Potem bi morali investirati VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit. Ta obsežen komplet zagotavlja vse, kar potrebujete za začetek dela s spletno stranjo VMware vSphere 6, vključno z dostopom do bistvenih lastnosti in funkcij te zmogljive virtualizacijske platforme.

Komplet VMware vSphere 6 Essentials Plus kit je idealen za mala podjetja, ki želijo izkoristiti prednosti tehnologije virtualizacije. S tem kompletom lahko na enem mestu Server poganjate več operacijskih sistemov ter povečate učinkovitost in produktivnost v svojem podjetju. Poleg tega vključene licence VMware omogočajo enostaven začetek virtualizacije in razširjanje, ko vaše podjetje raste.

Če želite izvedeti več o prednostih kompleta VMware vSphere 6 Essentials Plus kit, se še danes obrnite na naš Team. Z veseljem vam bomo odgovorili na vprašanja o tej zmogljivi virtualizacijski platformi in vam pomagali pri implementaciji!

 

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.