Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Trustmask
VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10566
  • VS6-ESP-KIT-C
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
2.801,90 € *

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

Informacije o izdelku "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"

Uvod v VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit

Komplet VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit je celovita rešitev za mala in srednje velika podjetja, ki želijo začeti z virtualizacijo. Z naprednimi funkcijami in orodji ta izdelek organizacijam ponuja stroškovno učinkovit način za optimizacijo infrastrukture IT, izboljšanje neprekinjenega poslovanja in zagotavljanje poslovne uspešnosti.

Zanesljiva virtualizacija s hipervizorjem vSphere

Srce kompleta vSphere 6 Essentials Plus je vSphere Hypervisor, vodilni hipervizor na trgu, ki omogoča zagon več virtualnih strojev na enem samem fizičnem strežniku. Tako lahko organizacije bolje izkoristijo strojno opremo, zmanjšajo stroške IT in povečajo prilagodljivost svoje infrastrukture.

Visoka razpoložljivost in varnost podatkov

Komplet vSphere 6 Essentials Plus poleg virtualizacije ponuja tudi napredne funkcije visoke razpoložljivosti in zaščite podatkov. Z visoko razpoložljivostjo vSphere lahko zmanjšate čas izpada tako, da ob okvari strojne opreme virtualne stroje samodejno premestite na razpoložljive strežnike. Poleg tega komplet Essentials Plus Kit z vSphere Data Protection zagotavlja zanesljivo rešitev za varnostno kopiranje in obnovitev dragocenih podatkov.

Zmogljive funkcije za izboljšano neprekinjeno poslovanje

Komplet vSphere 6 Essentials Plus Kit presega okvire virtualizacije in zagotavlja zmogljive funkcije, ki organizacijam omogočajo izboljšanje neprekinjenega poslovanja in zagotavljajo nemoteno delovanje.

vMotion za neprekinjene delovne obremenitve

Eden od ključnih elementov za izboljšanje neprekinjenega poslovanja je zmožnost zagotavljanja neprekinjenih delovnih obremenitev. Tu pride na vrsto vMotion, funkcija, ki omogoča premikanje delujočih virtualnih strojev med strežniki brez prekinitev delovanja. To pomeni, da lahko opravljate vzdrževanje, ne da bi bile vaše aplikacije izključene iz omrežja.

replikacija vSphere za obnovitev po nesreči

Za zaščito podatkov v primeru nesreče je v kompletu vSphere 6 Essentials Plus na voljo funkcija vSphere Replication. Ta funkcija vam omogoča, da svoje virtualne stroje replicirate na sekundarno lokacijo in jih v primeru okvare hitro obnovite. Na ta način ste lahko prepričani, da bo vaše podjetje lahko delovalo tudi v izrednih razmerah.

Zaključek: Komplet VMware vSphere 6 Essentials Plus - ključ do učinkovite infrastrukture IT

Komplet VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit je več kot le orodje za virtualizacijo. Je zmogljiva platforma, ki malim in srednje velikim podjetjem omogoča učinkovito upravljanje infrastrukture IT, izboljšanje neprekinjenega poslovanja in doseganje poslovnih ciljev.

Enostavna uporaba in prilagodljivost

Komplet vSphere 6 Essentials Plus Kit lahko zaradi uporabniku prijaznega vmesnika in prilagodljivosti preprosto prilagodite posebnim potrebam svojega podjetja. Ne glede na to, ali želite posodobiti obstoječo infrastrukturo IT ali vzpostaviti novo postavitev IT, komplet Essentials Plus Kit zagotavlja orodja in funkcije, ki jih potrebujete.

Smiselna naložba

Pri kompletu vSphere 6 Essentials Plus Kit ne gre le za prihranek denarja zaradi učinkovitejše uporabe strojne opreme. Je naložba v prihodnost vašega podjetja. Z zanesljivo zaščito podatkov in funkcijami visoke razpoložljivosti ste lahko prepričani, da je vaše podjetje dobro pripravljeno na izzive danes in jutri. S kompletom VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit lahko zagotovite svoj poslovni uspeh in postavite temelje za trajnostno rast.

Napredne možnosti upravljanja in razširljivost

Komplet VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit ponuja široko paleto funkcij upravljanja, ki so posebej zasnovane za izboljšanje učinkovitosti in uspešnosti vaše infrastrukture IT.

Centralizirano upravljanje s strežnikom vCenter Server

Osrednji del paketa za upravljanje v kompletu vSphere 6 Essentials Plus Kit je vCenter Server. Ta zmogljiva rešitev za upravljanje zagotavlja centralizirano platformo za upravljanje vaše virtualne infrastrukture. Od zagotavljanja in konfiguriranja virtualnih računalnikov do spremljanja zmogljivosti sistema in upravljanja virov - vCenter Server vse to in še več opravi iz ene same, za uporabo preproste konzole.

Skalabilnost za prihodnjo rast

S kompletom vSphere 6 Essentials Plus vam ni treba skrbeti za prihodnjo rast. Sistem je zasnovan tako, da se lahko širi skupaj z vašim podjetjem. Ne glede na to, ali želite dodati dodatne virtualne stroje, v infrastrukturo vključiti več fizičnih strežnikov ali vzpostaviti nove lokacije, vam komplet vSphere 6 Essentials Plus Kit zagotavlja prilagodljivost in razširljivost, ki ju potrebujete za učinkovito upravljanje infrastrukture IT in rast podjetja.

Uvajanje in podpora

VMware se zaveda, da je uvajanje nove rešitve IT lahko zahtevno. Zato VMware zagotavlja celovito podporo in vire, ki vam zagotavljajo, da boste komplet vSphere 6 Essentials Plus Kit kar najbolje izkoristili.

Enostavna namestitev in konfiguracija

VMware je komplet vSphere 6 Essentials Plus Kit zasnoval tako, da ga je enostavno namestiti in konfigurirati. S priloženimi orodji in viri lahko hitro začnete z delom in vzpostavite novo virtualno infrastrukturo. Na voljo so tudi številni vodniki in vaje, ki vas po korakih vodijo skozi postopek.

Podpora svetovnega razreda

VMware za komplet vSphere 6 Essentials Plus Kit ponuja tudi vrhunsko podporo. Od strokovnjakov za tehnično podporo, ki so na voljo 24 ur na dan, 7 dni v tednu, do obsežnih spletnih virov in forumov skupnosti, ste lahko prepričani, da je pomoč vedno na voljo, ko jo potrebujete.

Zaključek: Celovit paket za vaše potrebe IT

Na splošno je komplet VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit celovita in zanesljiva rešitev za mala in srednje velika podjetja, ki želijo posodobiti in optimizirati svojo infrastrukturo IT. S širokim naborom funkcij, od zmogljive virtualizacije in visoke razpoložljivosti do naprednih orodij za upravljanje in skalabilnosti, vam ponuja vse, kar potrebujete za učinkovito in zanesljivo okolje IT. S podporo in viri družbe VMware pa ste lahko prepričani, da boste svojo naložbo kar najbolje izkoristili.

Naložba v vašo prihodnost

Komplet VMware vSphere 6 Essentials Plus ni le tehnološka rešitev, temveč naložba v vašo prihodnost. Pomaga vam zmanjšati stroške IT, izboljšati neprekinjeno poslovanje, zaščititi vaše podatke ter vam zagotavlja orodja in prilagodljivost, ki jih potrebujete za izpolnjevanje spreminjajočih se poslovnih zahtev.

Vstopite v prihodnost IT

S kompletom VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit se lahko osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno: Vašemu poslovanju. Zapustite zapletenost IT in vstopite v prihodnost IT - prihodnost, ki jo zaznamujejo učinkovitost, zanesljivost in prilagodljivost. S kompletom VMware vSphere 6 Essentials Plus Kit ste pripravljeni na to prihodnost.

Nadaljnje povezave do "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
Ocene strank za "VMWARE vSPHERE 6 ESSENTIALS PLUS KIT"
14. jul. 2023

Hervorragender Service

Erstklassiger Service und sehr schnelle Lieferung. Wird nicht mein letzter Kauf sein!

14. jul. 2023

Quick and Reliable

Just a few minutes after payment, I already had the application. Incredibly fast and reliable!

14. jul. 2023

Hurtig levering og fremragende service

Jeg er meget imponeret over den hurtige og smidige service. Jeg modtog mit program kun få minutter efter at have afgivet min ordre. Godt arbejde, hold!

14. jul. 2023

Prosty proces zakupu

Zamówienie było bardzo proste, a oprogramowanie otrzymałem szybko. Płatność również była łatwa. Tak trzymać!

14. jul. 2023

Entrega rápida y servicio excelente

Estoy muy impresionado con el servicio rápido y fluido. Recibí mi programa pocos minutos después de hacer el pedido. ¡Gran trabajo, equipo!

Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.