Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT PUBLISHER 2010 MICROSOFT PUBLISHER 2010
Microsoft Publisher 2010 Prenos Microsoft Publisher 2010 (program za DTP/oblikovanje) Založba Publisher 2010 omogoča enostavno posredovanje sporočila s številnimi različnimi vrstami publikacij, kar vam prihrani čas in denar. Ni pomembno,...
17,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2021 MICROSOFT PUBLISHER 2021
Microsoft Publisher 2021 - samostojni program v nakupni različici Publisher 2021 je vsestranski in zmogljivi program podjetja Microsoft za profesionalno namizno založništvo. Programsko opremo lahko uporabljajo ne le podjetja, temveč tudi...
85,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2013 MICROSOFT PUBLISHER 2013
Publisher 2013 - Microsoftov samostojni program DTP kot nakupna različica Publisher 2013 je starejša različica vsestranskega programa DTP podjetja Microsoft za profesionalno oblikovanje zanimivih publikacij za vse namene: V ta namen...
21,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2016 MICROSOFT PUBLISHER 2016
Publisher 2016 za DTP - Microsoftov samostojni program kot nakupna različica Publisher 2016 je priljubljena različica vsestranskega programa DTP podjetja Microsoft za oblikovanje publikacij za vsa področja: ponuja vse funkcije, ki so...
44,90 € *
MICROSOFT PUBLISHER 2019 MICROSOFT PUBLISHER 2019
Microsoft Publisher 2019 - enotni program v različici za nakup Publisher 2019 je vsestranski in zmogljiv program podjetja Microsoft za profesionalno namizno založništvo. Programsko opremo lahko uporabljajo ne le podjetja, temveč tudi...
51,90 € *

Microsoft Publisher: Enostavno kreativno oblikovanje

Odkrijte, kako vam lahko Microsoft Publisher pomaga pri ustvarjanju zanimivih tiskanih gradiv in digitalnih publikacij. Ta članek vsebuje pregled najnovejših funkcij in zmožnosti programa Microsoft Publisher, ki vam bodo pomagale učinkovito uresničiti vaše ustvarjalne projekte.

Uporabniški vmesnik in možnosti oblikovanja

Uporabniški vmesnik programa Microsoft Publisher je intuitivno zasnovan tako, da vam omogoča nemoteno oblikovanje. Odkrijte številne možnosti oblikovanja, s katerimi lahko prilagodite brošure, letake, glasila in drugo. Uporabite orodne vrstice in menije za enostavno navigacijo.

Predloge in postavitve

Pospešite postopek oblikovanja s široko paleto predlog in postavitev programa Microsoft Publisher. Izbirate lahko med številnimi predlogami in ustvarite profesionalne in privlačne publikacije. Prilagodite predloge glede na svoje potrebe in dajte svojim projektom osebno noto.

Grafike in slike

Svojim publikacijam dodajte vizualno prefinjenost z enostavnim vključevanjem grafike in slik. Microsoft Publisher omogoča enostavno vstavljanje slik, oblik in diagramov. Uporabite funkcije za urejanje slik in prilagodite grafiko neposredno v programu.

Oblikovanje besedila in tipografija

Z možnostmi oblikovanja besedila v programu Microsoft Publisher oblikujte besedilo, ki bo naredilo vtis. Eksperimentirajte z različnimi pisavami, velikostmi in barvami ter poiščite popolno tipografijo za svoje projekte. Postavitev in poravnavo besedila lahko preprosto prilagodite.

Priprava za tisk in izvoz

Microsoft Publisher omogoča enostavno pripravo projektov za tiskanje. Nastavitve tiskanja lahko preverite neposredno v programu in izvozite datoteke v različnih formatih. S funkcijami za predogled tiskanja lahko zagotovite, da bodo vaše publikacije natisnjene na najboljši možni način.

Digitalne publikacije in spletno založništvo

Odkrijte možnosti digitalnega založništva s programom Microsoft Publisher. Ustvarite interaktivne datoteke PDF ali objavite svoje projekte neposredno na spletu. Funkcije za spletno deljenje vam omogočajo, da svoje stvaritve delite s širšim občinstvom.

Sodelovanje in integracija v oblak

Optimizirajte sodelovanje pri projektih z brezhibno integracijo programa Microsoft Publisher z oblakom Microsoft 365. Projekte lahko delite v realnem času in omogočite skupno urejanje. Sinhronizacija v oblaku zagotavlja, da vedno delate z najnovejšimi različicami svojih publikacij.

Posodobitve in podpora

Poskrbite, da bo Microsoft Publisher posodobljen, tako da redno preverjate posodobitve. Nenehne izboljšave ne prinašajo le novih funkcij, temveč tudi varnostne posodobitve. Če imate kakršnakoli vprašanja ali težave, vam je na voljo Microsoftova služba za pomoč uporabnikom, ki vam nudi strokovno podporo.

Na splošno Microsoft Publisher ponuja celovito rešitev za ustvarjalno oblikovanje tiskanih gradiv in digitalnih publikacij. Z uporabniku prijaznim vmesnikom, številnimi možnostmi oblikovanja in brezhibno integracijo je idealna aplikacija za ustvarjalne projekte.

kategorije