Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT OUTLOOK 2013 MICROSOFT OUTLOOK 2013
Microsoft Outlook 2013 - preizkušena programska oprema Office za celovito komunikacijo v pisarni in vsakdanjem življenju - kot samostojen program Vsakodnevno upravljanje elektronske pošte, zasebnih in poslovnih stikov ter organizacija...
21,90 € *
MICROSOFT OUTLOOK 2010 MICROSOFT OUTLOOK 2010
Microsoft Outlook 2010 Prenos Microsoft Outlook 2010 (upravljanje pošte, koledarja in stikov) Microsoft Outlook vam omogoča, da se osredotočite na bistvene stvari zaradi preglednega pregleda e-pošte, koledarjev in stikov. Upravljajte...
17,90 € *
MICROSOFT OUTLOOK 2021 MICROSOFT OUTLOOK 2021
Microsoft Outlook 2021 - vsestranska programska oprema Office za upravljanje e-pošte, stikov, opravil in še več - kot samostojen program Microsoft Outlook 2021 je aktualna različica preizkušenega programa Office za profesionalno...
85,90 € *
MICROSOFT OUTLOOK 2016 MICROSOFT OUTLOOK 2016
Microsoft Outlook 2016 - vsestranska programska oprema Office za upravljanje e-pošte, stikov, opravil in drugega - kot samostojen program Microsoft Outlook 2016 je še vedno priljubljena različica preizkušenega programa Office za...
42,90 € *
MICROSOFT OUTLOOK 2019 MICROSOFT OUTLOOK 2019
Microsoft Outlook 2019 - vsestranska programska oprema Office za upravljanje e-pošte, stikov, opravil in še več - kot samostojni program Microsoft Outlook 2019 je najnovejša različica preizkušenega Office- programa za profesionalno...
51,90 € *

Microsoft Outlook: učinkovite rešitve za e-pošto in organizacijo

Izvedite, kako vam lahko Microsoft Outlook pomaga učinkovito organizirati e-pošto, upravljati sestanke in opravljati naloge. V tem članku boste dobili izčrpen vpogled v najnovejše funkcije in možnosti programa Microsoft Outlook za optimizacijo vaše komunikacije in organizacije.

Uporabniški vmesnik in upravljanje e-pošte

Uporabniški vmesnik programa Microsoft Outlook je intuitivno zasnovan in ponuja jasno strukturo za enostavno navigacijo. Odkrijte orodne vrstice in menije, s katerimi lahko brez težav organizirate e-pošto. S funkcijo iskanja lahko hitro in enostavno najdete e-poštna sporočila, ki jih potrebujete.

Koledar in načrtovanje

Z vgrajenim koledarjem Microsoft Outlook sledite svojim srečanjem. Ustvarjajte dogodke, nastavite opomnike in brez težav organizirajte sestanke. Z možnostjo souporabe in odobritve koledarjev lažje usklajujete sestanke s sodelavci.

Upravljanje opravil in opombe

Optimizirajte svojo produktivnost s funkcijo za upravljanje opravil v programu Microsoft Outlook. Ustvarite sezname nalog, določite prednostne naloge in spremljajte prihajajoče naloge. Funkcija za opombe vam omogoča, da pomembne informacije zapišete neposredno v programu Outlook.

Enostavna e-poštna komunikacija

Microsoft Outlook s številnimi funkcijami poenostavlja komunikacijo prek e-pošte. Integracija takojšnjih sporočil omogoča hitro usklajevanje, funkcija "Ignoriraj" pa zmanjša nepotreben nered v e-pošti. Inteligentna funkcija samodejnega dopolnjevanja vas podpira pri naslavljanju sporočil.

Integracija storitev v oblaku

Zaradi integracije s storitvami v oblaku Microsoft 365 lahko do e-pošte, koledarjev in opravil dostopate iz različnih naprav. Podatke samodejno sinhronizirajte in bodite vedno na tekočem - ne glede na to, kje delate.

Varnost in zaščita podatkov

Microsoft Outlook pripisuje velik pomen varnosti in zaščiti podatkov. Uporabite možnosti šifriranja za zaščito zaupnih podatkov in izkoristite najnovejše varnostne posodobitve za zaščito e-poštnega računa pred grožnjami.

Posodobitve in pomoč pri težavah

Microsoft Outlook posodabljajte z rednimi posodobitvami. Programska oprema se nenehno izboljšuje, da vam zagotovi najboljše funkcije in zmogljivost. Če imate vprašanja ali težave, vam je Microsoftova služba za pomoč uporabnikom pripravljena takoj pomagati.

Na splošno Microsoft Outlook ponuja celovito rešitev za komunikacijo prek e-pošte in upravljanje sestankov. Z uporabniku prijaznim vmesnikom, številnimi funkcijami in brezhibno integracijo je idealna izbira za učinkovito delo in organiziran način dela.

kategorije