Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT POWERPOINT 2010 MICROSOFT POWERPOINT 2010
Microsoft PowerPoint 2010 Prenos Microsoft PowerPoint 2010 (ustvarjanje predstavitev) Ustvarjajte profesionalne predstavitve z Microsoft PowerPoint 2010. Z obsežnimi možnostmi oblikovanja olajšajte izdelavo individualnih predlog....
17,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT 2013 MICROSOFT POWERPOINT 2013
Microsoft PowerPoint 2013 - klasična programska oprema Office kot samostojni program PowerPoint je tipična sestavina Microsoftovih paketov Office in je nepogrešljiv pri ustvarjanju prepričljivih predstavitev, ki se izvajajo v živo ali...
21,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT 2021 MICROSOFT POWERPOINT 2021
Microsoft PowerPoint 2021 kot samostojni program Microsoft PowerPoint je klasični program za oblikovanje prepričljivih vizualizacij informacij in ustvarjanje nazornih predstavitev. S PowerPointom 2021 je na voljo najnovejša različica...
85,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT 2016 MICROSOFT POWERPOINT 2016
Microsoft PowerPoint 2016 kot Office samostojni program Microsoft PowerPoint je vsestranski program za oblikovanje prepričljivih predstavitev in predavanj ter jasno predstavitev informacij. Različica PowerPoint 2016 predstavlja nov...
42,90 € *
MICROSOFT POWERPOINT 2019 MICROSOFT POWERPOINT 2019
Microsoft PowerPoint 2019 kot samostojni program Microsoft PowerPoint je klasični program, s katerim lahko oblikujete prepričljive vizualizacije informacij in ustvarite nazorne predstavitve. S programom PowerPoint 2019 je na voljo...
51,90 € *

Microsoft PowerPoint: Ustvarjalne predstavitve za impresivne nastope

Spoznajte, kako vam lahko Microsoft PowerPoint pomaga pri ustvarjanju privlačnih predstavitev in učinkovitem predstavljanju idej. V tem članku boste spoznali najnovejše funkcije in možnosti programa Microsoft PowerPoint, s katerimi boste svoje predstavitve dvignili na višjo raven.

Uporabniški vmesnik in možnosti oblikovanja

Uporabniški vmesnik programa Microsoft PowerPoint je zasnovan tako, da je intuitiven in uporabniku prijazen. Odkrijte različne možnosti oblikovanja, s katerimi lahko prilagodite svoje predstavitve. Uporabite orodne vrstice in menije za enostavno organizacijo in oblikovanje vsebine.

Večpredstavnostni elementi in animacije

Predstavitve oživite z vključitvijo večpredstavnostnih elementov in animacij. Microsoft PowerPoint omogoča enostavno vstavljanje slik, videoposnetkov in zvočnih datotek. Uporabite učinke animacije, da prepričljivo prenesete svoja sporočila.

Sodelovanje in integracija v oblak

Optimizirajte sodelovanje pri predstavitvah z brezhibno integracijo programa Microsoft PowerPoint z oblakom Microsoft 365. Delite svoje delo v realnem času in omogočite skupno urejanje. Sinhronizacija v oblaku zagotavlja, da vedno delate z najnovejšo različico predstavitve.

Predloge in grafike SmartArt

Pospešite postopek ustvarjanja predstavitev s številnimi predlogami in grafikami SmartArt iz programa Microsoft PowerPoint. Izbirate lahko med številnimi vzorci in ustvarite diapozitive profesionalnega videza. Za vizualno privlačno predstavitev zapletenih informacij uporabite grafiko SmartArt.

Način predstavitve in snemanje zaslona

Uporabite način predstavitve programa Microsoft PowerPoint in učinkovito predstavite vsebino občinstvu. Funkcija snemanja zaslona vam omogoča, da predstavitve ali razlage v živo vključite neposredno v predstavitev.

Interaktivni elementi in hiperpovezave

Povečajte interaktivnost svojih predstavitev z vključevanjem hiperpovezav in interaktivnih elementov. Povežite diapozitive ali zunanjo vsebino in tako zagotovite nemoteno navigacijo. Microsoft PowerPoint vam ponuja orodja, s katerimi lahko aktivno vključite svoje občinstvo.

Posodobitve in podpora

Poskrbite, da bo Microsoft PowerPoint posodobljen, tako da redno preverjate posodobitve. Nenehne izboljšave ne prinašajo le novih funkcij, temveč tudi varnostne posodobitve. Če imate kakršnakoli vprašanja ali težave, vam je na voljo Microsoftova služba za pomoč uporabnikom.

Na splošno Microsoft PowerPoint ponuja celovito rešitev za ustvarjanje profesionalnih predstavitev. Z uporabniku prijaznim vmesnikom, ustvarjalnimi možnostmi oblikovanja in sodobnimi funkcijami je idealna aplikacija za prepričljivo predstavitev vaših idej.

kategorije