Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
Za filtriranje ni bilo najdenih rezultatov!
MICROSOFT WORD 2010 MICROSOFT WORD 2010
Microsoft Word 2010 Prenos Kupite Microsoft Word 2010 zdaj! (obdelava besedil) Word 2010 ima številne funkcije za udobje: Ustrezne informacije, kot so vrsta, velikost in oblikovanje pisave, se zdaj prikažejo samodejno, okorna pot do...
17,90 € *
MICROSOFT WORD 2021 MICROSOFT WORD 2021
Microsoft Word 2021 - vsestranski program za urejanje besedil Word 2021 je najnovejša različica Microsoftove programske opreme za obdelavo besedil, ki se uporablja po vsem svetu. Z integriranimi orodji in intuitivnim upravljanjem bogato...
85,90 € *
MICROSOFT WORD 2019 MICROSOFT WORD 2019
Microsoft Word 2019 - vsestranski urejevalnik besedil Word 2019 je najnovejša različica Microsoftove programske opreme za obdelavo besedil, ki se uporablja po vsem svetu. Bogato opremljen program Office z vgrajenimi orodji in intuitivnim...
51,90 € *
MICROSOFT WORD 2013 MICROSOFT WORD 2013
MS Word 2013 - vsestranske možnosti za preprosto obdelavo besedil, tudi kot samostojni program Microsoft Word 2013 uporabnikom ponuja temeljito prenovljeno različico klasične programske opreme za urejanje besedil - za profesionalno...
21,90 € *
MICROSOFT WORD 2016 MICROSOFT WORD 2016
Microsoft Word 2016 za profesionalno obdelavo besedil Word 2016 je različica preizkušene Microsoftove klasične programske opreme za urejanje besedil, optimizirana za delo v oblaku. Zaradi širokega nabora funkcij in visoke stopnje...
42,90 € *

Microsoft Word: Učinkovita obdelava besedil za produktivnost

Preberite, kako vam lahko Microsoft Word pomaga pri ustvarjanju, urejanju in izmenjavi profesionalnih dokumentov. Ta članek vsebuje pregled najnovejših funkcij in zmožnosti programa Microsoft Word za optimizacijo vaših nalog obdelave besedila.

Uporabniški vmesnik in navigacija

Uporabniški vmesnik programa Microsoft Word je intuitivno zasnovan in ponuja jasno strukturo za enostavno navigacijo. Odkrijte orodne vrstice in menije za oblikovanje, urejanje odstavkov in vstavljanje večpredstavnostnih elementov.

Ustvarjanje in oblikovanje dokumentov

Microsoft Word omogoča enostavno ustvarjanje in oblikovanje dokumentov. S širokim naborom možnosti oblikovanja lahko oblikujete besedilo, ustvarjate tabele in vstavljate slike. Z intuitivno funkcijo povleci in spusti lahko preprosto uredite elemente na straneh.

Sodelovanje in integracija v oblak

Optimizirajte sodelovanje z Microsoft Wordom z brezhibno integracijo z oblakom Microsoft 365. Delite dokumente v realnem času in hkrati sodelujte pri projektih s sodelavci. Sinhronizacija v oblaku zagotavlja, da vedno uporabljate najnovejšo različico svojih datotek.

Učinkovito urejanje besedila

Microsoft Word ponuja številne funkcije za učinkovito urejanje besedila. Za ustvarjanje besedil brez napak uporabite inteligentno funkcijo samodejnega dopolnjevanja in preverjanje črkovanja. Hiter dostop z bližnjicami na tipkovnici olajša dostop do najpomembnejših funkcij.

Vključevanje medijev in grafike

Z vključevanjem medijev in grafike dodajte dokumentom vizualno prefinjenost. Microsoft Word omogoča enostavno vstavljanje slik, diagramov in oblik. Prilagodite jih, da bodo vaše informacije predstavljene na privlačen način.

Predloge in oblikovanje

Pospešite postopek ustvarjanja s široko paleto predlog in vzorcev v programu Microsoft Word. Izbirate lahko med široko paleto slogovnih listov, ki vašim dokumentom dajejo profesionalen videz. Prilagodite predloge glede na svoje potrebe.

Varnost in zaščita podatkov

Microsoft Word pripisuje velik pomen varnosti in varstvu podatkov. Za zaščito zaupnih podatkov uporabite možnosti šifriranja. Zaradi rednih varnostnih posodobitev so vaši dokumenti zaščiteni pred morebitnimi grožnjami.

Posodobitve in podpora

Microsoft Word vedno posodabljajte tako, da preverite, ali so na voljo posodobitve. Redne posodobitve izboljšujejo zmogljivost in prinašajo nove funkcije. Če imate vprašanja ali težave, vam je na voljo Microsoftova služba za pomoč uporabnikom.

Na splošno Microsoft Word ponuja celovito rešitev za obdelavo besedil, ki daje prednost enostavni uporabi, sodelovanju in varnosti. S sodobnimi funkcijami in preglednim vmesnikom je idealna aplikacija za učinkovito in profesionalno delo z besedili.

kategorije