Chat with us, powered by LiveChat
PRAVNO
RESELLER
SOFTWARE ASSURANCE
Poslovne stranke
telephone
Pomoč pri namestitvi
+49 69 173261340
 
MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL
Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.

MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL

Pripravljen za takojšnjo odpremo, dobavni rok 24h

  • SW10586
  • DG7GMGF0F4LS
  • Trajno veljaven
  • Vsi jeziki
  • EU
P Dobili boste Dodatne točke
PRENOS PROGRAMSKE OPREME + LICENCA
49,90 € * 54,90 € * (9,11% shranjeno)

z vključenim DDV.

Der Kinderschutzbund – Bundesverband

Z vsakim nakupom pri podjetju Wiresoft podpirate Kinderschutzbund.


Ste poslovna stranka
ali imate pravna vprašanja?

Tukaj sem za vas.


Kadir Aydin

Microsoft Licensing Professional (MLP)

PODROBNOSTI  
Količina 1x
Sistem  SharePoint Server
CAL Standard User CAL
Obseg dobave Pravica do uporabe
Trajanje Neomejeno
Jeziki Vsi jeziki


Nakup Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL   pomeni, da (drugemu) zaposlenemu omogočite preprost dostop do dokumentov podjetja in sodelovanje pri projektih od koder koli. Ne glede na to, ali ste v pisarni, na terenu ali v domovski pisarni - z SharePoint lahko ustrezne informacije izmenjujete varno in enostavno. Programska oprema za sodelovanje   ponuja različne načine dela v skupini. Pri nas lahko med drugim dobite SharePoint 2019 originalne licence za dostop . V nasprotju z licenco za napravo CAL je licenca za uporabnika CAL namenjena določeni osebi. Ta oseba lahko z vsemi svojimi napravami dostopa do strežnika SharePoint v podjetju. Tako je Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL posebej primeren za zaposlene, ki izmenično delajo na službenem računalniku, prenosnem računalniku in mobilnem telefonu. 

Če imate dodatna vprašanja o izdelku, se obrnite na našo službo za stranke.

Informacije o izdelku "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"

Microsoft SharePoint Server 2019 Standard User CAL

Nakup Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL pomeni, da (drugemu) zaposlenemu omogočite enostaven dostop do dokumentov podjetja in sodelovanje pri projektih od koder koli. Ne glede na to, ali ste v pisarni, na terenu ali v domači pisarni - s SharePointom lahko ustrezne informacije izmenjujete varno in enostavno. Programska oprema za sodelovanje ponuja različne načine dela v skupini. Pri nas lahko med drugim dobite SharePoint 2019 originalne licence za dostop. V nasprotju z napravo CAL je uporabnik CAL namenjen določeni osebi. Ta oseba lahko z vsemi svojimi napravami dostopa do strežnika SharePoint v podjetju. Tako je Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL še posebej primerna za zaposlene, ki izmenično delajo na službenem računalniku, prenosnem računalniku in mobilnem telefonu. 

SharePoint 2019 Standard CAL prava licenca za vsakogar

Proizvajalec SharePoint Server 2019 je razvil sistem licenciranja, kjer so možne kombinacije. V vsakem primeru podjetje potrebuje eno ali več licenc za strežnik . Te licence so na voljo pri nas, prav tako kot dodatno uporabne licence Enterprise. Za dejanski dostop zaposlenih do strežnika SharePoint so potrebne licence CAL. Ta izraz pomeni licenco za dostop do odjemalca. CAL je lahko namenjen uporabniku (kot pri tem izdelku) ali napravi ("Naprava CAL"). V tej ponudbi kupite uporabniško licenco za različico Standard SharePoint 2019. Če želi uporabnik uporabljati tudi funkcije Enterprise, potrebuje dodatno licenco CAL Enterprise. V podjetju ali oddelku lahko združite licence CAL naprave in uporabnika. Zato lahko razmislite, za koga je smiselno kupiti Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL in za koga je bolje kupiti licenco za napravo. 

Glavne značilnosti SharePoint Server 2019 Standard 

Načeloma je cilj spletne strani SharePoint omogočiti, da so informacije in digitalna delovna orodja enostavno na voljo zaposlenim, ki so pooblaščeni za njihovo uporabo. Poleg tega je skupinsko delo zelo poenostavljeno - skupine lahko skupaj delajo na projektih, program pa med drugim poskrbi za dokumentacijo. Kot komunikacijska programska oprema SharePoint ponuja na primer infrastrukturo za strani podjetja v internetu in intranetu. Program velja tudi za enostavno razumljivo programsko opremo za upravljanje vsebine v podjetju (ECM). Pri vsakodnevnem delu je pomembno diferencirano iskanje. Med drugim prikazuje predogled rezultatov in omogoča iskanje oseb ali tem. 

Številne izboljšave in poenostavitve

Uporabniki Microsoftove SharePoint Server 2019 User CAL lahko izkoristijo novosti različice 2019 SharePoint. Med drugim je bil nabor funkcij razširjen s storitvijo Flow za OneDrive in oblikovanje seznamov. Za enostavnejšo obdelavo informacij lahko nove vnose zdaj objavite po e-pošti ali z obvestili v Microsoft Teams. Poleg tega je zdaj enostavno vključiti sodobne spletne dele z dinamično vsebino, kot so Twitter feeds. Pomemben je tudi prenovljen uporabniški vmesnik, ki uporabnikom omogoča hitrejše iskanje številnih elementov. V funkciji iskanja je bilo na primer izboljšano indeksiranje - zdaj so med drugim vključene tudi pisave in predmeti na slikah. 

Premišljene podrobnosti v SharePoint 2019

Seveda obstajajo tudi druge novosti, za katere je morda vredno kupiti Microsoft SharePoint Server 2019 User CAL. Varnost se lahko na primer poveča tako, da podjetja po potrebi svoje podatke shranijo v regionalnih podatkovnih centrih. Na področju obdelave podatkov je nekaj manjših izboljšav. Na primer, v različici 2019 je zdaj mogoče sočasno delati z dokumenti Excel, na voljo pa je tudi predogled dokumentov za več kot 270 vrst datotek. Tisti, ki uporabljajo Microsoft Teams, bodo opazili globljo integracijo, naročniki na Office365 pa lahko uporabljajo funkcije souporabe v vseh komponentah Office.

Microsoftova SharePoint Server 2019 uporabniška licenca je dobra izbira, ko se ekipi pridruži nov zaposleni ali se oddelek na novo vzpostavlja. Mimogrede, licenco SharePoint 2019 CAL lahko uporabite tudi za dostop do strežnika SharePoint 2016.

Nadaljnje povezave do "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Ocene strank za "MICROSOFT SHAREPOINT SERVER 2019 STANDARD USER CAL"
Napišite pregled
Mnenja bodo aktivirana po preverjanju.

Polja, označena z *, so obvezna.

Seznanil sem se s predpisi o varstvu podatkov.

kategorije